Važno saopštenje pred večerašnji meč na DG Areni

0

Na sinoćnjem sastanku predstavnika Otranta i Mladosti postignut je dogovor! Naime, uprava Mladosti je obezbijedila 350 besplatnih ulaznica za gostujuće navijače, saopštio je Otrant Olimpik.

Podsjećamo, večeras od 20h na DG Areni Mladost u revanš meču baraža dočekuje Otrant. Prvi meč u Ulcinju okončan je rezultatom 1:0 u korist domaćina.

Saopštenje ovog kluba prenosimo u cjelini:

Nakon večerašnjih pregovora organizovanih na zahtjev predsjednika Opštine Ulcinj g. Gencija Nimanbegua, na kojima su prisustvovali predstavnici FK “Mladost DG”, FK “Otrant Olympic”, Predsjednik opštine Ulcinj g. Genci Nimanbegu i bivši Predsjednik opštine i ministar g. Gëzim Hajdinaga postignut je dogovor izmedju dva kluba sa ciljem smirivanja tenzija i usmjerenje pogleda prema budućnosti i sportu.

Imajući u vidu da je neophodno rješiti neke prethodne problematike klubovi su saglasni da je od velikog značaja pronalazak rješenja za situaciju koja je nastala.

Domaćin, ekipa OFK Maladost LOBBET je odlučila da našem klubu obezbjedi 350 besplatnih ulaznica umjesto 150 koliko je obaveza po propisima FSCG, na čemu smo zahvalni Upravi ekipe OFK Mladost LOBBET, koja su na sastanku predstavljali predsjednik kluba Danilo Mugoša i sekretar Darko Mugoša.

Sve ovo je u cilju njegovanja dobrih medjuklupskih odnosa i organizovanja prave sportske atmosfere za ovaj poseban meč, kakva u ovoj prilici i treba da bude.

Koristimo priliku takođe da se zahvalimo Fudbalskom savezu i svim drugim licima, a posebnu zahvalnost dugujemo i g. Nimanbeguu i g. Hajdinagi koji su uložili velike napore da dodje do dogovora izmedju dva kluba.

Na kraju pozivamo sve ljubitelje sporta da nas podrže u realizaciji naših snova igranja u Prvoj Ligi Crne Gore, zaključuju u saopštenju.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here