“Skaradno i neprimjereno ponašanje i skandiranje ostrašćene grupice”

0

Odbor Liberalne partije Glavnog grada osudio je, kako su rekli, skaradno i neprimjereno ponašanje i skandiranje ostrašćene grupice koja se zatekla na stadionu Budućnosti sa namjerom da pokuša uvredama na račun naših susjeda, sugrađana i prijatelja Albanaca, nanijeti štetu i FK Budućnost i Podgorici i zajedničkom životu koji se vjekovima gaji u gradu.

Jasno je da ova grupa nema veze sa klubom niti gradom i da im je jedini cilj bio izazvati skandal unoseći koreografije nepoznate crnogorskoj sportskoj sceni, očito pod uticajem nekih grupa iz regiona.  Kao građani Podgorice izvinjavamo se javnosti, naročito sugrađanima koji su vrijeđani skandiranjem ali i svakom normalnom čovjeku našeg grada i Crne Gore. Ovo je izolovan slučaj inspirisan izvan sportskih krugova, a reakcija publike na stadionu koja je negodovala i povicima nadjačala sramotno skandiranje ove grupice, dovoljno govori da većina ne podržava ovakve skandale”, naveli su oni.

Najvatreniji navijači podgoričkog kluba uzvikivali su sinoć tokom finala Kupa ,,*ebi šiptare“, što je naišlo na negodovanje ostalog dijela publike.

Zvanički spiker saopštio je da će meč biti prekinut u slučaju da se uvrede nastave.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here