Specijalne kvote u Meridianbetu za specijalnu noć u Valensiji! Duvan Zapata i Kevin Gameiro vrebaju sa tiketa!

0

Valensija i Atalanta u okviru osmine-finala Lige Šampiona igraju revanš meč na „Mestalla“ stadionu u Valensiji. 

Možda su neiskusna ali možemo reći veoma snalažljiva ekipa Atalante. U prvom meču savladali su Valensiju sa 4:1 i iskoristili sve svoje šanse. Da i večeras na Mestalji pokažu za šta su spremni Meridianbet daje sjajnu kvotu 2.50. Da ta pobjeda bude sa 0:1, 0:2 ili 1:2 Meridianbet vam daje specijalnu kvotu 3.95.

Atalanta je veoma ofanzivna ekipa. Vidjeli smo u prošlom meču da mogu i do četiri gola na jednom meču, a svjedoci smo situacija kada su postizali i po sedam golova ove sezone. Da postignu jedan gol glavom na meču Meridianbet vam nudi kvotu 4. Ukoliko taj gol glavom postigne Duvan Zapata kvota je sjajnih 8.

Gameiro i Zapata su glavni favoriti za golove večeras. Ukoliko Kevin Gameiro postigne gol u oba poluvremena kvota je 12 dok je za takav učinak Duvana Zapate Meridianbet spremio kvotu 10

Ako vjerujete da će Zapata postići gol i Atalanta pobijediti samo u Meridianbetu dobićete kvotu 4.33 za tu igru, a da taj gol Zapate bude prije 15. minuta kvota je čak 11

Alehandro Gomez je zadužen za asistencije u ekipi Atalante. Čak 10 asistencija ima u Seriji A. Da večeras dva ili više puta uposli svoje igrače Meridianbet vam nudi kvotu 10.

 

Advertisements