Spremamo se za Sutjesku

0

Fudbaleri OFK Titograda u nedjelju dočekuju aktuelnog šampiona ekipu Sutjeske u okviru šestog kola Telekom 1.CFL. Utakmica se igra u 17 časova, a uživo će ga prenositi televizija Arena sport.

Ekipa OFK Titograda u prvih pet kola je zabilježila četiri pobjede i remi i lider je crnogorskog šampionata. Jedan od najkonstantnijih je štoper Branko Ojdanić koji je odigrao svaki minut od početka prvenstva. U tandemu sa Balšom Banovićem, Ojdanić je predstavljao stub odbrane koja je u pet mečeva primila samo jedan gol.

Ojdanić za klupski sajt kaže da je raspoloženje u ekipi i više nego odlično, ali i da fudbalere Sutjeske maksimalno respektuje.

Očekujem da odigramo jednu veoma tešku utakmicu. Nadam se da ćemo i u ovoj kao i u prethodnoj pokazati šta znamo i od čega smo satkani. Dodatno tome, siguran sam u prvih pet kola nismo pokazali svoj puni potencijal i znam da imamo još mnogo toga da demonstriramo. Svjesni smo ko nam dolazi, da je u pitanju aktuelni šampion države, kojeg maksimalno respektujemo. Isto tako, znamo i naše kvalitete i učinićemo sve da ovaj sjajni niz nastavimo“, kazao je Ojdanić.

On dodaje da je raspoloženje u ekipi odlično.

Spremamo se za nedjelju. Šef nas upućuje na njihove mane i vrline, i vjerujem da smo spremni za ovaj meč“, zaključio je Ojdanić.