Sreća prati Pecove ratnike !!!

0

Fudbaleri Nikole Peca Rakojevića napravili su podvig o kojem se priča u Evropi. Nikšićani su u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona na pleća oborili finansijski daleko moćniji Slovan. S obzirom da se APOEL prošle sezone „sapleo“ o litvansku Suduvu, vjerujemo da  će tako biti i ovog puta jer samo u Meridianu pobjeda Sutjeske se kotira koeficijentom 6.90 a dupla šansa 1X u koju ne treba sumnjati nakon odličnih odbrana Vlada Giljena  sa nevjerovatnih 2.46.

Apoel je sa kvotom 1.55 favorizovan ali i Slovan je u dvomeč sa Sutjeskom ušao sa ulogom favorita pa se proveo kao „bos po trnju“. Ukoliko vjerujete da će odvrnuti golgeterski ventil Damira Kojaševića i na ovom meču bude 3 + gola Meridian je pripremio kvotu 2.05, GG je plaćen 2.14 dok je GG3+ plaćen sa nevjerovatnih 2.76.

Za one prave ljubitelje tima iz grada čelika i piva prelaz iz 1 u 1 sa kvotom 10.50 se nameće kao odličan izbor. Sem osnovne ponude Meridian je za naše nebesko plave momke pripremio pravi sportski specijal iz kojeg izdvajamo tačan rezultat na meču 1:0, 2:0, 2:1 u korist Sutjeske sa kvotom 7. Dvostruki strijelac na meču Vam je plaćen sa kvotom 3.25 dok Vam je GG glavom na meču Meridian pripremio extra kvotu 25. Ukoliko Sutjeska prođe Apoel u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv bojeg iz duela Dandalk – Karabag

Utakmica se odigrava danas sa početkom od 20:15 časova a prenos možete pratiti u svim Meridianovim poslovnicama.