Oglasio se Ivan Pejaković: Zamjena nakon pola sata je za mene uvreda!

0

Odluka Vladimira Vermezovića da zamijeni Ivana Pejakovića nakon samo pola sata igre u pripremnom meču protiv Iskre je uvreda za ovog sjajnog fudbalera. 

foto: fk-budućnost.me

Pejaković je od dolaska u Budućnost uglavnom bio starter, tako da ga ova izmjena nakon samo pola sata igre uvrijedila, bez obzira što je to bila pripremna utakmica.

Pejaković je u izjavi za sportski list “Arena” kazao da se ne slaže sa Vermezovićem, te da je odluka da napusti “plave” u ovom trenutku najbolja.

Mislim da ničim nijesam zaslužio da budem zamijenjen poslije 30 minuta, bez obzira što se radi o pripremnom meču. Dres Budućnosti nosio sam dvije i po godine, sa svima sam uvijek imao korektan odnos, ponašao sam se profesionalno, osvojio titulu, igrao evropske utakmice, uglavnom bio standardan… Zamjenu nakon pola sata doživio sam kao ličnu uvredu i preko toga nijesam mogao da pređem. To je jasan znak koliko me trener cijeni. Ja nemam 18 godina. Ne slažem se sa trenerom Vermezovićem i ovako je najbolje za svaku stranu. Hvala predsjedniku Buriću što je uslišio moju želju da odem u ovom trenutku”, rekao je Pejaković za Arenu.

Pejaković je kazao da posebnu zahvalnost duguje “varvarima”.

Budućnost je voljeni klub i žao mi je što ovako odlazim. Veliku zahvalnost dugujem navijačima “varvarima” koji su znali da prepoznaju moj trud, zalaganje i ljubav koju sam pokazao prema dresu koji nosim. Naravno, hvala i saigračima sa kojima sam svakodnevno dijelio mnogo toga. Proveo sam u klubu dvije i po godine koje ću pamtiti po lijepim stvarima. Pored titule, izdvajam i evropske utakmice protiv Rabotničkog, Genka i Partizana. Za mene je to bilo iskustvo koje ostaje za cio život”, zaključio je ovaj sjajni fudbaler.