Sutjeska-Zeta: Prštaće “kraj Bistrice”

0

Jedan od derbija 20. kola Prve lige danas se igra u Nikšiću đe Sutjeska dočekuje Zetu.

foto: Bajko Stanojević CGF

Sigurno je da će publika na stadionu “kraj Bistrice” imati šta da vidi u okršaju ova dva tima.

Domaćin je prema bukmejkerima favorit, kvota na pobjedu Sutjeske iznosi 1.60, remi 3.70 dok je kvota na pobjedu ekipe iz Golubovaca čak 5.70.

Debi u dresu Sutjeske u današnjem meču imaće mladi Ivan Mićunović. On je za portal CG Fudbal kazao da njegovu ekipu očekuje izuzetno teška utakmica.

– Mislim da će biti dobra utakmica i da će publika na tribinama uživati. Biće teško ali mi želimo da ostvarimo pozitivan rezultat. Nadam se da ću svojom igrom doprinijeti u ostvarenju cilja u današnjem meču – rekao je Mićunović.

Ekipa Zete u Nikšić dolazi osokoljena pobjedom u prošlom kolu nad timom Rudara – 2:0. 

Najbolji strijelac “vukova” Darko Bjedov je za CG Fudbal kazao da je najvažnije da se Zeta iz Nikšića vrati sa bodovima.

– Najbitnije je da se iz Nikšića vratimo sa bodovima. U igračkom smo deficitu, Cavnić i Vlaisavljević izostaju zbog kartona. Njih dvojica su jako bitni igrači za naš tim, ali to svakako ne remeti naš cilj. Sutjeska je čvrsta ekipa, znamo da se radi o dobrom timu sa dobrim pojedincima, ali mi želimo pozitivan rezultat i nadam se da ćemo gaostvariti – zaključio je Bjedov.