Tako rade ozbiljne uprave: Dečić ima velike planove

1

Od kad je izabrana nova uprava kluba, u Dečiću iz Tuzi duvaju neki novi vjetrovi.

Uprava na čelu sa predsjednikom Paljom Drešajem čini sve da od Dečića napravi jedan stabilan fudbalski klub, i čini se da u tome i uspijevaju.

Ekipa se nalazi na 1. poziciji drugoligaškog karavana. Jednom nogom su u 1.CFL, i već misle o budućnosti kluba.

Naime, predsjednik FK Dečić Palj Drešaj kazao je za RTCG da je cilj kluba da se stvore uslovi koji su neophodni jednom prvoligašu.

A to su tereni, tribine, reflektori. Takođe, cilj je jačanje ljudskih resursa. Ne treba jedan klub da funkcioniše samo sa jednim predsjednikom i sekretarom. Nego mora biti organizaciona struktura koja može da obavlja poslove koji se od nje zahtijevaju. Zašto ne bi u nekoj bliskoj budućnosti kvalifikacije evropskih takmičenja gledali u Tuzima? – poručuje Drešaj.

On je kazao da je strategija ove sezone bila da u Dečiću igraju svi fudbaleri koji su iz Tuzi.

Naša strategija je da u Dečiću igraju domaći igrači iz Tuzi. Međutim, profesionalizam traži i igrače sa strane. Sada smo pružili priliku svim našim igračima koji su bili po drugim klubovima. Dali smo im priliku, pozvali ih i oni su sada sa nama. Imamo igrača iz drugih gradova, koji su kvalitetni, dobri momci i sa njima možemo postići svoje ciljeve.

On je najavio stvaranje “B” tima Dečića.

Mi planiramo da od sljedeće sezone osnujemo i B tim. Svi igrači koji su iz Tuzi, a izašli su iz omladinskog pogona, a nisu po nekim standardima da prate naše ciljeve u prvom timu, igraće u B selekciji i imaće šansu da se dokažu stručnom štabu– kazao je Drešaj.

 

1 Komentar

  1. I own read your article. It’s truly helpful. We may benefit lots from it all. Fluent writing style and even ivid thoughts make people readers enjoy reading. I could share ones own opinions along with my good friends.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here