Teške optužbe iz Subotice: Neviđena krađa i sramota, igrali smo protiv 13 protivnika

0

Fudbaleri Spartaka nisu uspjeli da se plasiraju u plej-of uprkos pobjedi nad Radom, pošto je Vojvodina savladala Partizan i našla mjesto među osam najboljih klubova u Srbiji.

Međutim, kako stoje stvari, neće se sve na tome završiti pošto u subotičkom klubu imaju velike primjedbe na suđenje Milana Ilića.

– Sramota! Neviđena krađa! Spartak je igrao protiv 13 protivnika. Ako objektivna i pozorišna subotička publika više od pola utakmice negoduje i pogrdno naziva sudije, onda je više nego jasno kakav je zadatak sudija bio. Ne bih da razmišljam za koga su svirali, za to postoje relevantni organi FSS. Gospodin Ilić je još jednom sudeći Spartaku pokazao da, ili ne voli naš klub, ili ne zna da sudi, rekao je predsjednik Spartaka Željko Knežević za Sportski žurnal.

Knežević je pojasnio šta mu je najviše smetalo.

– Odluke je donosio tendeciozno, protiv svih pravila igre. Nije mu više mjesto sa ovakvim suđenjem u elitnom takmičenju. Hvala igračima Rada na viteškoj i poštenoj borbi, nije im mjesto u donjem dijelu tabele. Svaka čast, a mi želimo konačno da ljudi u crnom, poput gospodina Ilića, ne budu centru fudbalske priredbe, poručio je Knežević.

Advertisements