Topdžije blizu Evrope! Obamejang vreba sa Meridianbet tiketa!

0

Topdžije Mikaela Artete u Londonu na „Emirates“ stadionu dočekuje od 16:00h ekipu Dejvida Mojesa Vest Hem popularne čekićare. 

I jedni i drugi svoje planove za ovu sezonu nisu odradili kako treba. Arsenal je na sredini tabele dok Vest Hem vodi borbu za opstanak u ligi. Prednost je na strani Arsenala po 1.60 kvoti u Meridianbetu dok je za one koji vjeruju suprotno odnosno na pobjedu Vest Hema kvota 5.60.

Golovi su neizostavni sa njihovih mečeva. Kako godinama unazad tako i ove sezone igraju otvoren fudbal na kojima nerijetko bude i po više od četiri gola. Kvota na 4+ gola u Meridianbetu je 2.52 dok je za igru GG&4+ kvota sjajnih 2.97. 

Arsenal je sigurniji malo u odbrani i često prvi povedu u svojim mečevima. Da sada prvi dođu do prednosti u prvom poluvremenu kvota je 1.88 dok je za igru da Arsenal postigne 2+ golova u prvom poluvremenu kvota fenomenalnih 3.85. 

U svojoj ekipi Mikael Arteta jedinu svijetlu tačku ima u Obamejangu. Jedino je on kostantan i postiže golove. Zato i dijeli prvo mjesto sa Vardijem na listi najboljeg strijelca Premier lige. Za jedan njegov gol u Meridianbetu dobijate kvotu 1.60,za 2+ golova 4.40 dok je za het-trik kvota sjajnih 17

 

Advertisements