Atletiko hrabri sebe pred meč sezone sa Liverpulom! Fenomenalna kvota duplu pobjedu u Meridianbetu

0

Atletiko Madrid na „Wanda Metropolitano“ stadionu u Madridu dočekuje Lopetegijevu Sevilju

Ovo je borba dva od pet kandidata za druga dva mjesta koja vode u Ligu Šampiona naredne sezone. Sevilja je u dobroj poziciju,na trećem mjestu pa će i igrati da sačuvaju to što imaju.

Atletiko mora da pobjede da ohrabri sebe pred revanš meč sa Liverpulom koji igraju u srijedu veče. Sevilja teško da može da uzme koji bod sa Vande Metropolitana pa sa razlogom dajemo prednost ekipi iz Madrida. Kvota u Meridianbetu na njihovu pobjedu je 2

Golovi na mečevima Atletika nisu česta pojava iz razloga što su jedna od najboljih odbrana u Ligama Petica prethodnih nekoliko sezona. Pretežno njihove pobjede prati 2-4 gola 1&2-4 pa je to idealan izbor u Meridianbet kladionici po kvoti 3. 

Dijego Simeone je veliki i iskusan stručnjak. U slučaju da prvi povedu teško da koja ekipa može do izjednačenja jer se kako on kaže ‘njegovi ratnici bore lavovski’. Dokaz je meč sa Liverpulom. Protiv defanzivno orjentisane Sevilje mogu do golova u oba poluvremena D1+1 po kvoti 3.49 kao i do duple pobjede i fenomenalne kvote 6.25.