Trener Zete poziva navijače na meč sezone: Budite naš 12. igrač!

0
foto: Dejan Kandić (CG Fudbal)

Trener Zete Dejan Roganović kazao je za stranicu Telekom 1. CFL da je sljedeći meč protiv OFK Titograda od velike važnosti za njegov sastav u borbi za Evropi.

Zeta trenutno ima prednost u odnosu na „romantičare“ +6, eventualnim trijumfom Zećani bi gotovo izvjesno obezbijedili plasman u Evropu.

Naredna utakmica protiv Titograda ima veliku težinu i od velikog je značaja u borbi za mjesto koje vodi na evropsku scenu. Titograd je ekipa odličnih pojedinaca i sigurno da nas očekuje težak zadatak. Bez obzira na 6 bodova prednosti, nećemo se opuštati i vjerujem da ćemo biti spremni za borbu i ostvariti cilj da dođemo do rezultata koji će nas približiti našem cilju, a to je 3. mjesto koje vodi u kvalifikacije za ligu Evrope. Ima još šest kola do kraja, za sada je sve otvoreno – poručuje Roganović.

On je pozvao sve Zećane da u što većem broju podrže svoj klub i tako pomognu da Zeta dođe do povoljnog rezultata.

Publika u Zeti je prava fudbalska… Vjerujem da će doći u što većem broju da podrže ekipu u veoma značajnom meču… Vjerujem da će u subotu oni biti dvanaesti igrač i da ćemo zajedno sa njima stići do pozitivnog rezultata – zaključio je Roganović.

Advertisements