„Umjesto da je bio srećan što je dio nas, on je izabrtao da pljuje“

0

Jedan od najvećih promašaja sportskog sektora Crvene zvezde u posljednjih nekoliko godina, Radživ Van La Para, oprostio se od crveno-bijelih riječima da je sve bilo loše iskustvo, a nije dugo čekao na odgovor iz tabora srpskog šampiona.

Učinio je to Milan Rodić, koji nije štedio doskorašnjeg saigrača.

– Znate i sami da se vrlo retko oglašavam u medijima i da najviše volim da pričam na terenu. Ali ovoga puta sam osjetio potrebu da kažem par rečenica, i da se obratim zvezdaškoj javnosti. Kao jedan od iskusnijih igrača, sa dugim stažom na Marakani, ne mogu da oćutim na reakciju bivšeg saigrača Radživa Van La Pare. On možda, i ponavljam možda, ima igračkih kvaliteta. Međutim, uzimajući u obzir njegovo nezalaganje, i to u klubu sa oreolom bivšeg evropskog i svjetskog šampiona, bolje nije mogao da prođe. A iz njegovog „lošeg iskustva“ mu hvala što smo dobili Željka Gavrića, momka koji ima sve preduslove da napravi ozbiljnu karijeru. Mi stariji bićemo tu da mu u tome pomognemo da u tome uspije- rekao je Rodić za Mozzartsport.

Iskusni lijevi bek je dodao da će iz ove epizode više pouka da izvuče klub.

– Iz njegove naučene lekcije mi ćemo da izvučemo mnogo više pouka nego on. Mi smo ti koji su ginuli, borili se iza ove tri godine napravili nezabilježene rezultate. On je morao da bude srećan što je dio naše svlačionice. Umjesto toga on je izabrao da piše poruke po Instagramu. Da pričama o lošem iskustvu i naučenoj lekciji pljuje po klubu, Misteru i bivšem treneru Milojeviću, Džajiću, Terziću, Mrkeli i Mijailoviću – kazao je Rodić

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here