Uplati depozit za klađenje karticom, Iphone 13 je tvoj!

8

Sportska kladionicaMeridian pripremila vrtoglavicu Novogodišnjih pokona!

Nova Godina je svakim danom sve bliža, a samim tim svi su u duhu predstojećih praznika, naravno sportska kladionica Meridian je odlučila da ne izostaje i već je počela sa Novogodišnjim poklonima.

Ako niste ljubitelji šopinga i svoje slobodno vrijeme volite da provodite u toplini svog doma, posebno u ovim hladnim danima, ne brinite i vaš poklon je spreman!

Naš savjet je da svoju sreću isprobate na meridianbet.me sajtu gdje vas očekuje raznovrsna sportska ponuda i najbolje kvote, ali osim toga tu je i Meridianov kazino koji posjeduje čak preko 2000 popularnih igara.

Takođe vaš omiljeni način kad je u pitanju depozit za klađenje predlažemo da bude putem kartice, jedna od velikih prednosti je naravno da ne morate napuštiti svoj dom, ali osim toga ovog puta imate mogućnost da Iphone 13 dođe baš u vaše ruke!

Svakom uplatom u iznosu od 20e ili više osvajate virtuelni vaučer i kvalifikujete se za glavni poklon IPHONE 13! 

Ali vjerujete li da to nije sve? Pa Novogodišnji praznici su u pitanju, imamo iznenađenje za sve, ali i poklone!

Svakom uplatom u iznosu od 3e i više kvalifikujete se za izvlačenje bonus poklona:

2. mjesto donosi 100€ bonusa

3. mjesto obezbjeđuje 50€ bonusa

4. mjesto donijeće 30€ bonusa

5. mjesto – 5 igrača koji budu nasumično izvučeni osvajaju po 10€ bonusa

6. mjesto – 10 igrača koji će se takođe nasumično izvući osvajaju po 5€ bonusa

Pokloni su spremni, svakako da je ovo samo jedna od sjajnih promocija koje je pripremila sportska kladionica Meridian u susret Novogodišnjim praznicima!

8 COMMENTS

  1. nikada ranije nisam uplacivao karticom,uvijek je bila uplata u kladionici na trafici ili preko agenta.. a sto se nagrade tice odlicno je .. svi znamo da je ovo mnogo dobar telefon

  2. Meridian kladionica je najbolja kad su u pitanju promocije i nagrade, ova promocija mi je super treba iskoristiti priliku za neku od nagrada

  3. Promocija odlična, uslovi su okej, nagrade najbolje Meridian kladionica stvarno zna da osmisli zanimljive  promocije

  4. Odlican bonus u ponudi kao i uvijek u Meridianu. Mene su uvijek zanimali najvise bonusi za kladjenje.. ponuda za sportsko kladjenje u ovoj kladionici je odlicna , uvijek najvece kvote.. svakako da treba ispratiti promociju.

  5. Kad je rijec o bonusima i poklonima, promocijama i cudima Meridian je najbolja sportska kladionica posebno za one koji vole to da jure.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here