UPLATI I OSVOJI iPHONE 13!

7

U susret proljeću i odlazećim zimskim danima, sportska kladionica Meridian, odlučila je da nagradi svoje vjerne igrače telefonom najnovije generacije i to iPHONE-om 13!

Ukoliko ste i vi jedan od onih igrača koji vole da se klade iz udobnosti svoga doma, bez odlaska u banku, poslovnicu, bez čekanja u redovima, onda je uplata depozita putem kartice pravi izbor za vas, a uz to imate sjajnu priliku da vaš vi osvojite fenomenalni iPHONE 13!

Sve što je potrebno da biste ušli u trku za ovim, i više nego sjajnim, telefonom, jeste da u periodu od 01.03.-31.03. tokom trajanja promotivnog perioda, uplatite minimum 20€ na svoj meridianbet.me online nalog i automatski se kvalifikujete za osvajanje ovog atraktivnog telefona!

Ali to nije sve!

Sportska kladionica Meridian nagrađuje svakog igrača koji subotom i nedjeljom, na svoj meridianbet.me online nalog, bude imao uplatu veću od 10€ ili više, sa čak 10% bonusa na uplatu!

No, ni to nije sve što je sportska kladionica Meridian pripremila za svoje igrače!

U sportskoj kladionici Meridian svi igrači su na dobitku, pa tako osim fenomenalnog iPHONE 13 telefona i bonusa na uplatu koji će bifi dodijeljen svakom igraču koji bude ispunio kriterijum koji je prethodno naveden, Meridian je pripremio i bonuse za igrače koji se budu plasirali na drugom, trećem i četvrtom mjestu i to prema sljedećem redosljedu:

  1. Mjesto – iPHONE 13
  2. Mjesto – 100,00€
  3. Mjesto – 50,00€
  4. Mjesto – 30,00€

Sportska kladionica Meridian uvijek nagrađuje, zato je pravo vrijeme da se registruješ već danas preko meridianbet.me sajta ili preko mobilne aplikacije i Meridian te nagrađuje sa 5€ bonusa za sportsko klađenje i čak 100 kazino spinova, a uz sve to stičeš pravo za učestvovanje u ovoj i još niz promotivnih akcija sportske kladionice Meridian i osvajanjem vrijednih nagrada, kao i vrtoglavih bonusa koje možeš ostvariti u svakom trenutku na više različitih načina.

7 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here