Uplati karticom i sjajni pokloni te čekaju u Meridanu

0

Meridian je pravo mjesto za sve koji vole da se zabave, jer ova kladionica nudi pregršt načina za brzu opkladu, još brži dobitak i mnogo poklona.

Od sada imaš i mogućnost da osvojiš sjajne poklone. Svi igrači koji uplate depozit putem kartice (min. 20€) dobijaju virtuelni vaučer kojim se kvalifikuju za jedan od sledeća 3 poklona:

  1. iPhone 7
  2. SonyPlaystation 4
  3. Smart tv 32″

Promocija važi za sve korisnike sajta meridianbet.me i meridianbet mobilne aplikacije. Pokloni se dodjeljuju 01.03.2019.

 

 

Ali to nije sve u Meridanu te čeka još poklona.

Sastavi dobitni tiket najbliži kvoti 500, jer svakog utorka poklanjamo Play Station 4. Drugoplasirani dobija 50€ bonusa, dok trećeplasiranom pripada 30€ bonusa.

I u ovoj godini Meridian nudi najviše šanse da dodješ do bonusa i to već od četvrtog para na tiketu. Iskoristi svaku šansu za dobitak i u 2019. godini, jer te čeka bonus preko 1000 odsto na broj parova.

Nema razloga za čekanje, registruj se na OVOM LINKU i iskoristi ponudu kakvu nećeš naći nigdje drugo. Na tebi je samo da se registruješ a Meridian ti daje 100% bonus i 50 spinova bez uslova.

Kladi se u Meridianu jer te u narednom periodu očekuje još poklona.