„Varvari“ će zapaliti svijeće za Lazarevića i Bobičića

0
Navijači Budućnosti „Varvari“ večeras će zapaliti svijeće za drugove Marka Lazarevića (20) i Miljana Bobičića (19) koji su poginuli u nedjelju u saobraćajnoj nesreći u mjestu Brajići, putujući na fudbalsku utakmicu Grbalj-Budućnost.

 

U 20 sati ćemo zapaliti svijeće ispred sjeverne tribine stadiona i još jednom se pomoliti za našu braću, čije nesrećne sudbine su rastužile sve nas kojima je plavo-bijela boja u srcu. Za ovakva dešavanja ne trebaju pozivnice, očekujemo prisustvo svih! Sa neba ću da bodrim te do titula – navodi se u saopštenju navijačke grupe „Varvari“, objavljenom na društvenim mrežama.

Pored Lazarevića i Bobičića u automobilu su bili i njihovi drugovi Ilija Jevrić (18), Dragan Bulatović (20) i Jovan Boljević (20) koji su teško povrijeđeni i na liječenju su u Kliničkom centru u Podgorici.

Vijest o nesreći brzo se proširila i ,,Varvarima“ je stiglo dosta saučešća za poginulim drugovima sa tribine, kao i riječi podrške povrijeđenim mladićima da oporavak bude uspješan.

Sinoć se od Lazarevića i Bobičića oprostila navijačka grupa „Meraklije“ FK Radnički iz Niša, sa kojom ,,Varvari“ godinama imaju prijateljske odnose. Nakon što su se od Miljana i Marka Nišlije juče oprostili muralom, sinoć su na društvenim mrežama objavili snimak i fotografije počasti poginulim mladićima i podrške povrijeđenim.

Izvor: POBJEDA.ME