VARVARI: U dovođenje takozvanih pojačanja umiješali se pojedini menadžeri i mešetari CG fudbala

0

Najvatrenije pristalice FK Budućnost – varvari ne mire se sa ispadanjem Budućnosti u pretkvalifikacije za LŠ.

Oni su u najnovijem saopštenju istakli da Budućnost nije ničija prćija, a kamoli privatni biznis. Istakli su da su se u dovođenje igrača umiješali pojedini menadžeri i mešetari CG fudbala.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelini:

“Srozavanje ugleda FK Budućnost i brukanje u evropskim takmičenjima traje godinama, a u utakmici protiv Brejdablika je dostiglo vrhunac (ili dno). Godinama trpimo razne fudbalske mešetare, čekajući i nadajući se boljoj budućnosti, a situacija je sve gora i gora. Zbog toga zahtijevamo da iz kluba hitno ode Veselin Mijač, koji, iako u ostavci, i dalje drži sve konce i sabotira rad kluba, i čeka da pokupi kajmak od ove sezone u vidu novca koji sleduje klubu od Uefe, i novca od prodaje igrača na koji ima pravo po sumnjivom ugovoru koji je sklopio sa bivšim gradonačelnikom Vukovićem. Radi se o ugovoru koji je direktno na štetu kluba, po kojem Mijač ove sezone nije uložio ni centa, već naprotiv, prihodovao je od prodaje igrača.”

“Kad smo već kod igrača i igračkog kadra, situacija je nikad gora – klub je napustilo 5 standardnih prvotimaca, a dovedena su takozvana “pojačanja” koja nisu pravila razliku ni u klubovima u kojima su igrali, polovna pojačanja u čije su se dovođenje umiješali pojedini menadžeri i mešetari crnogorskog fudbala. Sve se ovo vidjelo u duelu sa Islanđanima, a za to je krivac sportski direktor Drobnjak koji takođe treba da snosi odgovornost i podnese ostavku.

FK Budućnost nije ničija prćija, đedovina, a kamoli privatni biznis, već narodni klub svih generacija Podgoričana i nas navijača, i dosta je bilo sramoćenja imena Budućnosti!”

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here