Velika pobjeda Crne Gore

0
arhiva

Naša fudbalska reprezentacija savladala je večeras u 2. kolu kvalifikacija za SP u Podgorici sastav Kazahstana ubjedljivim rezultatom 5:0.

arhiva
arhiva

Crna Gora je fantastično odigrala protiv Kazahstana. Nadigrali smo nezgodnog protivnika u svim segmentima, a briljirali smo tokom prekida. Čak tri gola smo postigli nakon prekida, a prvi je pao u 24. minutu.

Jovetić je sjajno centrirao sa lijeve strane, a Tomašević odlično skočio i glavom zatresao mrežu Kazahstana.

Kontrolisali smo igru, naša odbrana je funkcionisala besprekorno, a u drugom dijelu smo potpuno razbili Kazahstan.

U 59. minutu novi gol nakon prekida. Kojašević je centrirao sa desne strane, a Vukčević sjajno skočio i preciznim udarcem glavom, od stative zatresao mrežu.

Samo pet minuta potom novi gol naših, a ovaj put iz igre. Nakon prodora po desnoj strani Marušić je na vrijeme proigrao Jovetića, koji je majstorski matirao protivničkog golmana.

Devet minuta potom opet je Pokatilov morao da vadi loptu iz mreže. Duga lopta Simića za usamljenog Vešovića, koji je bio brži od golmana, nabacio je za Bećiraja, a ovaj je zakucao loptu u mrežu za ubjedljivih 4:0.

Samo pet minuta potom opet je prekid bio koban po Kazahstance. Kojašević je odlično izveo korner, a Savić glavom postavio konačnih 5:0.

Ovo je sjajna uvertira za meč sa Danskom u gostima, u utorak, 11. oktobra.

Crna Gora – Kazahstan 5:0 (1:0)

Tomašević 24, Vukčević 59, Jovetić 64, Bećiraj 73, Savić 78.

CDM.ME / CG-Fudbal