Veselinović: Poštujemo Zvezdinu istoriju i tradiciju, ali…

Trener Čukaričkog, Aleksandar Veselinović, zadovoljan je odrađenim pripremama za proljećni dio sezone i najavio velike ambicije u nastavku šampionata.

– Dugujem veliki naklon igračima za odnos, ponašanje, izvršavanje obaveza, pristup i energiju koju su pokazivali u svakoj vežbi, na treninzima, i svakom minutu provedenom na utakmici. Vratili smo se zadovoljni na deset dana pred nastavak prvenstva. Na žalost, bilo je sitnih povreda koje nas malo remete. U prvenstvo ćemo svakako ući puni ambicija i želja da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima, izjavio je Veselinović za klupski sajt.

„Brđani“ će imati veoma težak raspored na startu drugog dela sezone.

– Tačno je da imamo veoma težak raspored u nastavku sezone, ali ne samo zbog prva dva meča protiv Crvene zvezde i Radničkog iz Niša. Posle toga nam dolazi Voždovac, pa idemo u Lučane, pa nam dolazi Spartak, pa idemo u Ivanjicu. Sve te utakmice su fantastično teške, ali shodno izazovu moramo da budemo pravi na svakoj toj utakmici. Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu. Meč protiv Crvene zvezde će biti praznik, mojim igračima volim da napravim poređenje, kao glumci kad se spremaju da izađu na binu, da i oni izađu tako na teren, da uživaju i dobiju pozitivnu energiju.

– Isto tako, uvek govorim da mi svojim odnosom i igrama treba da pošaljemo poruku tribinama, da bi od njih dobili reakciju, da napravimo dobar spoj, koheziju između tribina, nas i javnosti. Protiv Crvene zvezde će opredelenje biti kao i za svaki drugi meč, želja je da dobijemo utakmicu. Apsolutno poštujemo njihovu istoriju i tradiciju, maksimalna pažnja i zahvalnost za sve što su uradili za naš fudbal. Međutim, moramo da tražimo svoju šansu. Biće nam veoma teško, promenili su i trenera. Samo smo periferno obratili pažnju na njihov deo priprema, ali ćemo sad u Beogradu da im se u potpunosti posvetimo. Posle utakmice sa Zvedom razmišljaćemo o Radničkom, koji je svakako već nekoliko godina po svemu jedan od mnogo jakih klubova na osnovu trenutnog stanja u srpskom fudbalu. Posle toga, korak po korak prema sledećim klubovima, zaključio je šef struke Čukaričkog.

Advertisements