Virtuelna igra Brojevi!

23

Kad je u pitanju sportska kladionica Meridian navikli smo na raznovrsnu ponudu, ali da li ste upoznati sa virtuelnom igrom BrojeviKeno?  Ne samo da je dostupna u kladionicama već i na Meridianovom sajtu.

Ako još uvijek niste registrovani igrač na meridianbet.me, iskoristite sjajnu dobrodošlicu koju su pripremili za svoje novoregistrovane igrače. Naime, kao poklon dobordošlice vas očekuje 200% bonusa za odigravanje raznovrsne sportske ponude, kao i 200 besplatnih spinova za isprobavanje online kazina.

A nakon što sa poklonom bonus dobrodošlice isprobate sportsku kao i kazino ponudu, sigurno da ćete poželjeti isprobati svoju sreću na poznatoj igri Brojevi

Kad budete poželjeli da isprobate virtuelnu igru Brojevi, očekuje vas bubanj sa osamdeset brojeva tj. brojevi od 1 do 80, od kojih se izvlači po dvadeset.

Osim velike ponude brojeva, ovdje vas očekuju i razni načini igranja, ako se odlučite za klasičan to jest Brojevi možete se kladiti na 2 do 10 brojeva. 

A ako ste od onih igrača koji inače promaše skoro svaki broj, ovdje vam je omogućena jedna neobična opcija, a to je Kontra, izaberite brojeve koje mislite da neće izaći i tako ostvarite dobitak.

Ipak ako hoćete da igrate na Sve ili Ništa i to je omogućeno, izaberite brojeve od 1 do 6 koje mislite da će biti izvučeni, kod ove opcije morate pogoditi svaki broj kako bi ostvarili dobitak.

Osim nevjerovatnih kao i raznih vrsta igara, kad odlučite da isprobate svoju sreću na klađenju Brojeva, imaćete priliku da izaberete i funkciju Random, koja vam pomaže da se Brojevi sami sistemski odaberu, možda je ovo baš način do sjajnih dobitaka. Ali tu je i funkcija Autoplay, ako budete poželjeli da igrate nekolika naredna izvlačenja i to je moguće.

Virtuelna igra Bojevi donosi mogućnost zabavljanja na razne načine, kao i nekolike vrste igara koje omogućavaju sjajne dobitke. 

Pronađite je na meridianbet.me sajtu i zabavite se!

23 COMMENTS

  1. Ovo kontra je totalno dobra opcija,steta samo sto treba veci ulog tj samim tim i veci rizik za dobar dobitak.

  2. Odlicna stvar za ubijanje dosade ali samo kada ostane sića na racunu..inace ne igram posto sam se par puta opekao, zalijepio i igrao mnogo a nista dobio.

  3. Ova fantasticna igra i jeste razlog otvaranja racuna u Meridijan. Nista bolje nisam vidio a i mislim da niko nema nista slicno.

  4. Keno mi je cak miliji od lakija, mogu da igram jedan ili dva broja , sistem, kontru, bas ima odlicne funkcije.

  5. Zabavna kao i svaka na ovaj nacin, ja ubijam dosadu nekad sa njom samo, ali koliki dobirak moguc je nevjerovqtno

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here