Vukčević: Sjajno je kad pored sebe imaš Banegu, Rejesa, Konopljanku

0

Dječački snovi Andrije Vukčevća (19) ispunjavaju se u Andaluziji!

 

Mladi reprezentativac Crne Gore koji je u zimskom prelaznom roku prešao u Sevilju imao je priliku da trenira sa najvećim zvijezdama španskog tima i logično što je očaran njihovom klasom, kao i odnosom prema mlađim igračima.

– Juče sam vježbao sa majstorima Sevilje. Konopljanka i ja smo delovali po lijevoj strani. Ne možete ni da zamislite kako se osjećam, jer sam do nedavno takve zvijezde mogao da gledam samo na televiziji. Pored Ukrajinca, imao sam priliku da razmijenim koje dodavanje i sa Ljorenteom, Rejesom, Banegom. Sve su to vrhunski igraći, reprezentativci, nevjerovatno je zadovoljstvo sa njima trenirati – u dahu Vukčević priča za Informer CG.

Bez obzira što se radi o evropskim zvijezdama, talentovani lijevi bek otkriva da su na terenu svi ravnopravni.

– Iako sam tek došao u klub i igram za B tim, to se ne primjećuje na treninzima. Može od njih mnogo da se nauči, a ja sam i došao ovdje da prvo skupljam znanje od ovih majstora. Mada, kada bi trebali da se trkamo, vjerujem da bih ih ostavio iza sebe – uz osmijeh je dodao bivši prvotimac Budućnosti.

Vukčević je do sada odigrao jednu utakmicu u dresu Sevilje B.

– Bio sam na terenu 90 minuta u prijateljskom odmjeravanju snaga sa Polonijom. U klubu su zadovoljni onim što su vidjeli od mene. Samim tim što sam dobio priliku da treniram sa prvim timom znači da sam na dobrom putu. Nisam bio ni fizički spreman za iskušenja ovde, pa mi treba vremena kako bih bio na nivou momaka koji su me odlično primili.

Brzonogi fudbaler razgovarao je i sa Unaijem Emerijem, trenerom prvog tima Sevilje.

– Bio je zadovoljan onim što sam pružio na treningu. Nekoliko puta je vikao “veoma dobro Vuko”. Razgovarali smo potom, pitao me odakle sam, rekao da nastavim dobro da radim i da neće biti problema. Riječi takvog stručnjaka sigurno mi imponuju i navode me da treniram u budućnosti još više i jače – zaključio je Andrija Vukčević.

izvor: informer cg