Žal zbog Zvezde, ali vjerujem da će biti dupla kruna

0

Član generacije Crvene zvezde koja je u Bariju osvojila titulu prvaka Evrope, Slobodan Marović, prokomentarisao je trenutnu situaciju u srpskom fudbalu.

Marović je najprije rekao da poštuje sve propise uvedene radi spriječavanja širenja epidemije koronavirusa, a zatim rekao da je velika šteta za crveno-bijele što je sezona prekinuta.

– Žao mi je zbog našeg fudbala, kao i sporta uopšte što je došlo do ove nepredvidive situacije. Čini mi se da je ovo prva, ovakva situacija, otkako se igra fudbal. Ostaje žal i zbog Zvezde, krenuli su sjajno, odlična prednost je stečena, na korak su od titule i borbe za duplu krunu. Znam da nema kolektivnih treninga, ne zna se ni kada će se prvenstvo nastaviti, tako da je to jako teška situacija. Bilo bi sjajno da se sve nastavi što pre. Ako bude krenulo prvenstvo, igrači sigurno neće biti u istoj fizičkoj formi kao pre mesec dana. Sport je zaista poseban i jako je bitno da se u meč uđe 100 odsto spreman, videćemo šta donose dani i nedelje, kako će se sve ovo završiti, izjavio je Marović za klupski sajt.

Navijači sa nestrpljenjem čekaju nastavak Superlige.

– Želio bih da poručim svim zvezdašima da budu strpljivi, biće još mnogo uspeha na terenu, imamo odlične momke koji nas odlično predstavljaju. U ovom trenutku je najbitnije da pregrmimo ovaj virus, moramo izdržati koliko god trajalo. Moja želja je da Crvena zvezda osvoji duplu krunu i verujem da će mi se i ispuniti, dodao je Marović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here