Želiš iPhone 13? Evo kako da ga osvojiš brzo i lako!

8

Sportska kladionica poklanja novi Iphone 13 – igraj sportske tikete, tikete koji sadrže brojeve (lucky 5, lucky 6, keno), kao i trke konja / trke pasa i postani vlasnik luksuznog telefona inovativne tehnologije.

Postani dio najboljih, registruj se na meridianbet.me i bez deponovanja osvoji 10eur bonusa za sportsko klađenje i 5e kazino bonusa.

Vjerujte da ne postoji nijedan dovoljno dobar razlog da propustite decembar u Meridianu.

Iphone 13, sportsko klađenje, najbolje kvote i najveći bonusisportska kladionica Meridian poklanja 5 telefona Iphone 13!

Igrajte sportske tikete, tikete koji sadrže brojeve (lucky 5, lucky 6, keno), kao i trke konja / trke pasa.

Igrači tokom cijelog takmičenja sakupljaju poene na sledeći način:

  • Minimalna uplata po tiketu je 0.50€.
  • Svi tiketi koji imaju ulog ispod 0.50€ ne uzimaju se u obzir za bodovanje.
  • Za svaki odigrani tiket sa minimalnom uplatom od 0.50€ – igrači dobijaju 1 poen.
  • Za svakih 1€ uloga kumulativno na cjelokupnu ponudu – igrači dobijaju dodatnih 5 poena.
  • Poeni sakupljeni na osnovu broja tiketa sa 0.50€ (1 poen po tiketu) se sabiraju sa poenima dobijenim na osnovu kumulativnog uloga na cjelokupnu ponudu (5 poena na 1€ uplate – učestvuju isključivo tiketi sa minimalnom uplatom 0.50€)

Na ovaj način se kvalifikujete za izvanredan poklon, a Meridianbet poklanja čak 5 telefona. Da, da – imaš šansu! Kladi se i osvoji jedan od pet Iphone 13!

Sportska kladionica Meridian pomjera sopstvene granice – 5 x Iphone 13, a sve što je potrebno je da odigraš sportske tikete, tikete koji sadrže brojeve (lucky 5, lucky 6, keno), kao i trke konja / trke pasa.

Kladi se za mnoštvo poklona svakoga dana – igraj sportsko klađenje i osvoji 5 iPhone mobilnih telefona. 

Registruj se na meridianbet.me i pokupi praznični poklon dobrodošlice – Učestvuj u prazničnom darivanju i toplini predstojećih praznika. 

Meridianbet je globalni lider u sportskom klađenju i online kazinu koji pruža uslugu odgovornog klađenja za sve korisnike usluga.

Kompanija privlači najveće talente u industriji, sa više od 1,100 zaposlenih širom svijeta, pružajući zabavno i odgovorno klađenje igračima širom svijeta.

Kao lideri industrije igara na sreću, fokusirani su na inovacije u sportskom klađenju i online kazinu pružajući izvanredno iskustvo igračima.

Meridianbet se pridržava najsigurnijih i najinovativnijih standarda i regulativa u sferi igara na sreću, tako što će se pobrinuti da svaki korisnik doživi najbolju moguću uslugu.

8 COMMENTS

  1. standardno dobre promocije u sortskoj kladionici meridian,posebno kada su u pitanju ovako dobre nagrade

  2. Meridian kladionica je najbolja kad su u pitanju promocije i nagrade, ova promocija mi je super treba iskoristiti priliku za neku od nagrada

  3. Promocija odlična, uslovi su okej, nagrade najbolje Meridian kladionica stvarno zna da osmisli zanimljive  promocije

  4. @Davide zanimljivije bi mi bilo da dobijam nesto. Nego uslovi pogotovo vezani za tiket nikada nisu teski, ali ova sportska kladionica oma toliko korisnika da je nemoguce pobjediti ih.

  5. Treba ispratiti, nikad se ne zna sto mozes zakacit. Meni bi i jedan dobar bonus za kladjenje bio sasvim dovoljan.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here