ZVANIČNO: Budućnost dobila novo pojačanje!

0

Debitovao je u plavo – bijelom dresu sa samo 17 godina, fudbalski put ga je kasnije odveo u OFK Titograd, Radnički Kragujevac i Petrovac, a sa 23 godine su se stvorili uslovi da se vrati kući.

Vezista Miloš Brnović je novi – stari fudbaler Budućnosti, potpisao je ugovor na godinu dana, a saigračima će se priključiti nakon što se plavo-bijeli tim vrati sa Zlatibora.

“Vratio sam se na mjesto gdje je sve počelo, srećan sam zbog toga i osjećam se fenomenalno. Iskreno, jedva čekam da zaigram u plavo – bijelom dresu, pod Goricom pred Varvarima po prvi put u karijeri”, govori prve utiske nekadašnji mladi reprezentativac Crne Gore, koji jedva čeka prvi trening sa ekipom.

“Do povratka ekipe sa Zlatibora, radiću po individualnom programu koji sam dobio od kondicionog trenera. Poznajem dosta prvotimaca, sa nekima sam već igrao, sa nekima se znam iz privatnog života, tako da vjerujem da ću da se brzo uklopim”.

San o debiju za klub iz svog grada je ispunio, ali sada kao pojačanje želi da pruži veliki doprinos u narednoj sezoni. I da se dokaže u najvećem klubu u državi.

“Mislim da je povratak u Budućnost došao u pravo vrijeme, jer sam željan da se dokažem i spreman sam da pomognem ekipi u svakom mogućem obliku. Od Budućnosti se uvijek očekuju trofeji, pa se nadam da ćemo da odbranimo titulu i osvojimo duplu krunu. Međutim, ekipa je sada koncentrisana samo na pretkvalifikacioni turnir za Ligu šampiona i nadam se da će na Islandu sve proteći u najboljem mogućem redu”, govori Brnović.

Zanimljivo, novi vezista će ponovo sarađivati sa trenerom koji ga je kao 17-godišnjaka “gurnuo” da debituje za Budućnost. Miodrag Džudović je 2018. bio privremeni trener “plavih”, a Brnović je odigrao 11 minuta protiv Koma na Zlatici u pobjedi od 3:2. Bio je to 19. maj.

“Ispostavilo se tako da sam debitovao kod trenera Džudovića i zahvalan sam mu na tome. Vjerujem da neću imati problema da se prilagodim na zahtjeve koji će biti postavljani ispred mene i da ćemo imati odličnu saradnju”, poručio je Miloš Brnović.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here