Zvezda odredila budžet za ovogodišnju pijacu

0

Fudbalski klub Crvena zvezda odredio je budžet za pojačanja u ljetnjem prelaznom roku.

Prema pisanju ,,Sportskog žurnala“, uprava kluba iz Ljutice Bogdana ne planira da potroši iznad 1.500.000 eura, što je, vjeruje se, osim dolaska Srđana Spiridonovića za kojeg je poljskom Pogodnu izdvojeno oko 250.000 eura, dovoljno za sigurno jednog fudbalera.

Taj igrač bi bio napadač Familikaa Anderson Silva, za čije bi obeštećenje Crvena zvezda platila oko 800.000 eura. Pregovori se vode i postoje velike indicije da Silva zamijeni nekog od najisturenijih Zvezdinih fudbalera, od kojih se izdvajaju imena Ričmonda Boaćija i Tomanea.

Postoji tu prostora za eventualno još neko ime, ali to će umnogome zavisiti i od toga koliko će se novca sliti u budžet šampiona Srbije, što od prodaje fudbalera, što od potencijalno uspješnih kvalifikacija za najelitnije evropsko klupsko takmičenje.

Ne treba izostaviti ni Aleksandra Kataija, koji je slobodan igrač, što je za Zvezdu odlična vijest jer u tom slučaju obeštećenja nema, ali plata koju traži doskorašnji igrač LA Galaksija – mogla bi da bude problem.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here