Dobitni Meridianbet tiket za Ligu Šampiona!

0

Utorak, 4. kolo Lige Žampiona donosi nam 8 mečeva na večerašnjem programu. Meridianbet je analizirao i vama ponudio tiket za sve utakmice.

Na vama je samo ostalo da posjetite sajt meridianbet.me i odigrate ovaj tiket.

Ukupna kvota za ovaj tiket je 180.82 sa uračunatim bonusom na broj parova, a kod brzog tiketa je #83891.

Barselona-Slavija Prag

Epilog ovoga susreta nećemo prognozirati iz razloga forme ova dva tima. Ipak golovi su neizbjež ni,a takođe i kvota na igru GG od 1.96.

Zenit-Leipzig

Vec hladno vrijeme u Rusiji dovodi nas do malo tvrdje igre. Leipzig bi se zadovoljio i sa neriješnim rezultatom pod ovakvim uslovima pa prognoziramo igru 1X&0-3 po kvoti od 2.41.

Borusija Dortmund-Inter

Najzanimljiviji meč ovoga dana, vjerovatno i odlučujući za prolazak u dalji dio takmičenja između ove dvije ekipe. Opreznost, tvrda i sigurna igra Intera dovodi nas do situacije sa malim brojem golova. Tako 0-2 igra po kvoti  2.03 će se naći na našem tiketu.

Chelsea – Ajax

Čelsi igra sjajno ove sezone, a pred svojim navijačima se želi pokazati u najboljem svijetlu večeras. Tako da pobjedu u večerašnjem meču ne dovodimo u pitanje po kvoti  1.95.

Liverpul-Genk

Liverpul sjajan ove sezone, branilac titule neće sebi dozvoliti neko iznanađenje večeras protiv belgisjkog šampiona Genka. Liverpulu treba pobjeda pa će krenuti od samoga starta agresivno. Igra 1&4+ po kvoti 1.83 neizostavna je sa tiketa.

Lion-Benfica

Uzećemo u obzir da je Lion nepouzdana ekipa kod kuće, pa nećemo prognozirati konačan ishod ovoga duela ali zato igra na 3+ golova po kvoti 1.70 se mora naći na tiketu.

Napoli-Salzburg

Salzburg nas je oduševio ove sezone u Ligi Šampiona sa postizanjem pogodaka. Čak 11 na 3 utakmice. Ali italijanska odbrana uz Ancelotija na čelu teško da tako lako može biti probijeđena. Ograničićemo golove za ovaj meč na 2-4 i dodati 1.70 kvotu na tiketu.

Valensija-Lil

Valensija se uzda u formu Lila na gostovanjima i želi pobjedu u ovom duelu koja bi ih dovela do situacije da mogu razmišljati o prolasku u dalji dio takmičenja. Uzećemo u obzir da im je Lil u prošlom meču u 95. minutu oduzeo pobjedu sada ćemo odigrati malo sigurnije i staviti na tiket igru 1X&2+ po kvoti od 1.59.

Samo u Meridianu! Brzi tiket bez čekanja u redu!