Slavlje na ‘Stamford Bridge’ stadionu uz Meridianbet kvote!

0

Vodeće ekipe u grupi H u okviru 4. kola Lige Šampiona odmjeriće snage od 21:00h na ‘Stamford Bridge’ stadionu u Londonu.

U pitanju je duel Celsija i Ajaksa dvije mlade super ofanzivne ekipe. Ajaks se dokazao prošle godine i došao do polufinala Lige Šampiona dok Celsi želi to uraditi ove. Uz toliko problema za ekipu Celsija Lampard ipak ima fenomenalne rezultate i igra prelijep fudbal. Željni dokazivanja imaju blagu prednost u večerašnjem duelu po kvoti od 1.95 u Meridianbet-u na pobjedu. Ne očekujemo iznenađenje Ajaksa ali u koliko se to desi možete ga naplatiti po kvoti 3.65 u Meridianbet-u.

Za sjajnu igru ove dvije ekipe odsustvo golova je stvarno rijetka situacija, a Meridianbet kaže da će nastaviti u istom ritmu. Kvota na GG&3+ je solidnih 1.83 dok je na GG&4+ već fenomenalnih 2.69.

Nije samo to, Meridianbet ima još sjajnih ponuda za ovaj meč. Da favorizovani Celsi postigne gol u oba poluvremena (D1+1), što nije rijetkost, kvota je 2.54. Ili ako već meč ne riješi u prvom poluvremenu, sa dva postignuta gola u drugom poluvremenu (DII2+) po kvoti 3.35, biće blizu tog cilja. Možda najbolja Meridianova ponuda ovog meča je pobjeda Celsija i vise od 2.5 golova na meču (1&3+) po kvoti od 2.67.

Još sjajnih ponuda za ovaj i ostale mečeve Lige Šampiona potrazite na sajtu meridianbet.me!