GOLDEN BEAUTY: Meridian i „Zlatna ljepotica“ donose vrijedne bonuse

177

Meridianbet Online Casino vas vodi na egzotično putovanje u Aziju, u susret carici kineskog carstva, uz pomoć Golden Beauty slot igre!

Krenite u impresivnu turneju na Daleki Istok sakupljajući posude sa zlatom, rubinske broševe, nežno cveće. Uživajte u lepoti „Zlatne lepotice“ i osvojite vrijedne bonuse!

O čemu se tačno radi?

Golden Beauty je video slot sa četiri rila i 75 isplatnih linija. Simbol „Wild“ je džoker simbol i zamjenjuje sve simbole osim bonus simbola. Simbol „Bonus“ pokreće bonus funkciju.

Ako se pitate šta je „progresivna funkcija“, dovoljno je reći da se igra u seriji od deset igara i može se kupiti na bilo kom nivou klađenja. Takođe, imate brojač okretaja u desnom uglu. Posebni „Lotus“ simboli slijetaće na rilove tokom deset okretaja i fiksiraće se. Kada ciklus okreta dostigne deset, zaključani simboli će se pretvoriti u džokere i dati dobitke.

Bonus u vidu slobodnih spinova će se aktivirati kada tri ili više Bonus simbola sleti na rilove.Tada dobijate mogućnost odabira tri različite opcije pokretanja. Aktivacijom funkcije sa tri simbola birate između pet okretaja i deset džokera, deset spinova sa sedam džokera, 15 spinova sa pet džokera.

Sa četiri aktivacije imate odabir: deset spinova ili deset džokera, 20 spinova ili sedam džokera, 30 spinova ili pet džokera. Sa pet Bonus simbola birate između 15 spinova i deset džokera, 30 spinova i sedam džokera, 45 spinova sa
pet džokera.

Ponuda je i više nego dobra, nema razloga da propustite sjajnu priliku! Golden Beauty u Meridianbetu – uzbudljiva ljepota igranja igrica.

Advertisements

177 KOMENTARI

  1. U sred karantina Meridian vodi na egzoticno putovanje,samo sto je ovo putovanje puno zabave i zarade a ne rashoda🤣

  2. Najbolji ste Meridian,ja vec sad neznam od koje igrice da pocnem…Kako brzo zaboravih kosarku…vise…manje koseva☺

  3. Koliko ih ima u ponudi ja vise ne znam sta I koju igram.Uglavno spas ste mi u ovim danima I odlicni ste!A ova je dobra;-)

  4. Pored svih sjajnih ponuda bonusa, promocija, ne moram u ovome haosu da izlazim, sve online uplata isplata…

  5. Da Milane, dok mene ne zovnes Ej brate hajde na tobacco s press trafici uplati koji evric, ide 50% bonus na svakoj uplati hahahahahahah Duzan si mi gajbu piva. ZIVIO MERIDIAN!

  6. E okle vise inspiracije za ove promocije, nemojte da nam presusite,lakse maloo, ne mozemo sve postic 😂😂😂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here