Igrao za Romu i Inter, a sada ga želi Zvezda!

0

Zvezdan Terzić je najavio prodaju talentovanih igrača kako bi klub prebrodio tešku finansijsku situaciju uzrokovanu epidemijom koronavirusa, a samo dan kasnije pojavila se informacija da je Crvena zvezda zainteresovana za dovođenje novog stranca.

S obzirom da je najavljen odlazak Milana Rodića Dejan Stanković želi da pojača konkurenciju na poziciji ljievog beka, a izgleda da je izbor pao na nekadašnjeg fudbalera Intera iz Milana.

Portal mojacrvenazvezda.net došao je do saznanja da su crveno-beli zainteresovani za još jednog Brazilca, a u pitanju je Hoze Rodolfo Pires Ribeiro ili Dodo koji je od 2014. do 2016. godine odigrao 20 mečeva u dresu Intera.

Dvije sezone prije dolaska u Inter proveo je u Romi gdje je nastupio 30 puta, a igrao je i za Sampdoriju čiji je i sada član, s tim da je od 2018. godine u Brazilu, najprije na pozajmici u Santosu, a potom i Kruzeiru.

Ugovor sa Sampdorijom veže ga do 2021. godine, ali se očekuje da zbog teške finansijske krize u klubu iz Đenove bude raskinut i Dodo će biti slobodan igrač.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here