Kako će Arsenal dalje? Oglasio se Arteta!

0

Kao što je poznato, ekipa Arsenala ove sezone je blago rečeno u krizi. Nakon tri odigrana kola, londonska ekipa zabilježla je sva tri poraza. Ono što je još veća sramota za „Tobdžije“ jeste činjenica da u ta tri meča nisu uspjeli nijednom da zatresu mrežu protivnika, pa su trenutno zakucani na posljednje mjesto na tabeli Premijer lige. Ovo je najgori start Arsenala u posljednjih nekoliko decenija, a da li će uspjeti konačno da osvoje neki bod u ovoj sezoni, vidjećemo već za vikend kada se Arsenal sastaje sa ekipom Noriča, koja takođe ima tri poraza, pa će u ovom slučaju to biti derbi ekipa sa dna tabele.

Bez obzira na očajan start, trener Arsenala Mikael Arteta prilično je raspoložen i nada se da je reprezentativna pauza pomogla ekipi da se vrati u kolosjek.

Bila nam je potrebna pauza kako bi nam se vratili igrači. Nadam se da ćemo u subotu imati drugačiji tim. Sada je već potuno drugačiji. Sada brzo treba da izgradimo timski duh, optimističan je Arteta. On je dodao da se nada da će se uskoro svi igrači vratiti na teren i da će krenuti ispočetka.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here