„Naše izdanje je bilo sramno, mene kao trenera je bilo sramota“

0

Budućnost je doživjela tek peti poraz u šampionskoj sezoni, Petrovac je bio bolji pod Goricom u 32. kolu domaćeg takmičenja rezultatom 2:0, a neuspjeh je došao u nezgodnom trenutku – samo četiri dana pred revanš polufinala Kupa protiv Zete u kome plavi jure gol zaostatka.

“Plavi“ su sjajno otvorili utakmicu kombinacijom Lazara Mijovića i Dejana Zarubice koju u gol nije pretvorio Draško Božović u situaciji “jedan na jedan“. Petrovac je na podgoričkoj areni uglavnom stajao iza lopte, ali je igrao otvorenog garda, pa je opasno prijetio Milošu Dragojeviću, koji je tri puta bio na visini zadatka.

Plavi tim je do kraja prvog dijela imao dva dobra udarca Vasilija Terzića sa distance, a ostatak igre je pripao protivniku koji je u vođstvo došao u 63. minutu golom Mirze Đurđevića, da bi isti igrač četiri minuta kasnije asistirao Tačibani za konačan rezultat.

Petrovac je potpuno zasluženo slavio, čestitam protivniku jer je bio bolji u svim elementima – imao je volju, želju… Mi, izuzev lijepe akcije na samom startu, nismo napravili ništa ozbiljnije za 90 minuta igre“.

Naše izdanje protiv Petrovca je bilo sramno, mene kao trenera je bilo sramota sa klupe da gledam šta dozvoljava sebi ekipa koja je dominantno osvojila titulu. Slične stvari ne smiju da nam se dešavaju, pogotovo ne na domaćem terenu i pogotovo ne kada znamo da igramo sa Zetom za četiri dana. Nismo u dobroj psihološkoj situaciji, nadam se da ćemo da uspijemo da razdrmamo ekipu i da ćemo da napravimo korak ka finalu Kupa“, poručio je trener „plavih“ Mladen Milinković.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here