Oglasio se iskusni trener: Jović je jedini čovjek koji 100 odsto radi stvari koje će mu uništiti karijeru

0

Luka Jović je napuštanjem karantina sebe stavio u neprijatnu poziciju kada je u pitanju njegov boravak u Realu, a čini se da polako gubi i podršku ljudi koji su uvijek bili uz njega.

Trenera koji je od samog početka bio uz srpskog napadača, imao razumijevanja za sve njegove poteze, bio na njegovoj strani i kada je ispao sa Tumbakovićevog spiska, Dragoslav Stepanović, polako gubi razumijevanje za Jovića.

– To je jedini čovjek koji 100 odsto radi ono što će da mu uništi karijeru! Luka radi protiv sebe! Imao je sreću što mu je Adi Hiter dao šansu u Ajntrahtu, da bi potom napravio najveći transfer u istoriji Srbije i otišao u Real. Ne mogu da vjerujem da dečko ovo radi sebi, izjavio je Stepanović za „Kurir“.

– Čitam medije u Srbiji i znam kakav je život imao, da je kao dete spavao u autu sa ocem kako bi dočekao jutro da trenira u Crvenoj zvezdi. Kakvu je žrtvu podnio…I onda ovo, sad…Ne znam, Luka očigledno ne misli na sebe, ali ni na druge. Kad ti kažu da je zabrana izlaska, ti se praviš da nisi razumio! Bolje mu je da ćuti, da se ne oglašava. Ne mogu da vjerujem da je ovako nešto napravio, zaključio je iskusni stručnjak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here