Partizan prihvatio ponudu za Sumu, pa onda odlučio da sačeka

0

Sejduba Suma nije bio u konkurenciji za tim Partizana u poslednje dve utakmice.

Razlog su bili pregovori sa jednim klubom iz MLS-a, a kako stoje stvari klub iz Humske je najpre prihvatio ponudu, a zatim odlučio da ipak sačeka bolje uslove. Osim američke za Sumu postoji i ponuda iz Ukrajine.

– Obe ponude za Sumu stoje na stolu i aktuelne su, ali je klub odlučio da ne žuri s tim, jer, recimo, prelazni rok u MLS traje do 4. maja. U jednom trenutku smo čak i prihvatili uslove koje su ponudili za njega, međutim, onda smo seli, razgovarali sa igračem, trenerom i između sebe i procenili da nije potrebno žuriti, jer smatramo da uslovi moraju da budu bolji. Nismo tada želeli da rizikujemo sa povredom i nekoliko dana je pauzirao, a sada se vraća, rekao je Ivica Iliev za „Telegraf“.

Iliev je pojasnio da nemaju veze sa istinom priče da Suma nije u timu zbog slabe forme.

– Priče da nije bio u sastavu zbog forme ili ne znam čega su imaginarne, jer je protiv Napretka bio sjajan, u drugoj je trener promenio taktiku da bi probio blok rivala. Pripreme je odradio fantastično i važan je deo ovog tima Partizana, pa zato i ne žurimo i nismo želeli da ga prodamo čim se nešto konkretno pojavilo. Struka kaže da radi odlično na treninzima, što nas svakako sve raduje pred tešku utakmicu u Inđiji, zaključio je Iliev.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here