Peković saopštio spisak

0

Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Milorad Peković saopštio je spisak igrača koji će od 4. do 8. novembra biti na pripremama za preliminarnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Peković na pripreme vodi 21 igrača – golmani: Lazar Baltić (Budućnost), Sergej Joksimović (OFK Titograd), Ervin Helić (Rudar); odbrana: Mirko Milikić, Andrej Pupović (Crvena zvezda, Srbija), Abdel Osmanović (Budućnost), Luka Babić (Sutjeska), Matija Drinčić (Iskra), Matija Račić (Kom); vezni red: Veljko Radenović (Kom), Nikola Janjić, Balša Dubljević (Sutjeska), Miloš Milović (Grbalj), Omar Sijarić (Hidenhajm, Njemačka), Milan Vukotić (Iskra), Ognjen Gašević (OFK Titograd), Luka Todorović (Voždovac, Srbija), Nikša Vujanović (Partizan, Srbija); napad: Ivan Bojović (Budućnost), Marko Mrvaljević (Budućnost), Ivan Vukčević (Zeta).

Selektor Peković će nakon priprema objaviti konačan spisak od 20 igrača, koji će putovati u Tursku na kvalifikacioni turnir, na kojem učestvuju još Jermenija i Bugarska. Turnir se igra od 13. do 19. novembra.