TIP DANA: IRSKA – HOLANDIJA

0

Čini se da će Irska ostati bez još jednog nastupa na velikom turniru pošto je u prva četiri kola osvojila samo tri boda. Zapravo, Irska bi još uvijek mogla da ima pravo da sanja o EURO 2024, ali mora da pobijedi Holandiju. U prethodnoj utakmici Irska je izgubila 2:0 na gostovanju protiv Francuske. Domaćin je imao 65% posjeda lopte i 19 udaraca ka golu, pa nije ni čudo što je Irska pretrpjela još jedan poraz.

REGISTRUJTE SE i odmah nakon toga na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 30 eura BONUSA.

Zbog plej-ofa Lige nacija, Holandija je odigrala samo tri utakmice u kvalifikacijama za EURO 2024. Ipak, Holandija je iz tih mečeva osvojila šest bodova, pa se nalazi na pol poziciji za drugu poziciju koja bi im omogućila plasman na Evropsko prvenstvo. Holandija je u četvrtak na svom terenu pobijedila Grčku sa 3-0. Sjajna završnica domaćih je napravila razliku u igri. Ukoliko Holandija pokaže taj nivo igre večeras u Dablinu, izabranici Ronalda Kumana mogu da se nadaju još jednom velikom rezultatu.

Irska ima ozbiljne probleme sa napadom. Postigli su samo četiri gola u četiri kola kvalifikacija za EURO. Ipak, tri od te četiri utakmice odigrale su se protiv Gibraltara. Nekvalitetan napad može dovesti Irsku do još jednog poraza od veoma dobre Holandije.

Naš predlog je pobjeda Holandije, a kvota u Meridianu je 1.62.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here