Tumbaković: Čista desetka

0
Selektor naše fudbalske reprezentacije zadovoljan je igrom protiv Kazahstana.
 
Tumbaković je istakao da je naša ekipa odigrala odlično posebno u prvom poluvremenu.

Izuzetno sam zadovoljan peticom, a još više igrom, koja je bila za desetku, naročito u prvom poluvremenu. Podvlačim prvo poluvrijeme, iako smo vodili 1:0, iako smo većinu golova dali u nastavku. Igrači su sjajno stajali na terenu, ispoštovali svaki dogovor i uvijek bih volio da igramo tako. Tako ćemo težiti da izgledamo u Danskoj – rekao je Tumbaković.

Selektor je primijetio i jedan mali pad u igri, a istakao je da želi da golove postižemo iz igre, a da pogoci iz prekida budu samo bonus.

Dok sam bio trener Partizana prekidima sam posvećivao veliku pažnju, jer se radi o izuzetno značajnom segmentu igre. Sjajno je što smo postigli četiri gola iz prekida do sada, ali ja ću i dalje težiti da iz čiste igre dolazimo do golova i do situacija da postignemo gol – dodao je Tumbaković.

Tumbaković je naveo i da su navijači bili sjajni te da je sve bilo “za čistu desetku”. Naredni meč biće mnogo teži, ali očekuju nas i drugačiji uslovi.

Čeka nas odlična ekipa, brza, taktički odlično potkovana. Idemo u Dansku sa velikim optimizmom. Vidjeli ste kako smo izgledali u prvom kolu protiv Rumunije, u Kopenhagenu ćemo izgledati još bolje – zaključio je Tumbaković.

cdm.me