VIP MONEY BACK! Meridianbet nagrađuje najvernije igrače!

0

Lojalnost se itekako cijeni, te je Meridian odlučio da nagradi svoje igrače i uvede titulu VIP igrača, koja će donijeti bezbroj ekskluzivnih promocija, besplatnih spinova, velikih bonusa i izdašnog cash back-a.

Da li ste se ikada zapitali zašto sreća prati samo hrabre? Zašto ne prati i brze, spore, kreativne, praktične ili one sa nekom drugom interesantnom osobinom? E pa, Meridian se zapitao, odlučio da obrne pravila i da od danas sreća prati i vjerne.

Za sve redovne, aktivne i lojalne igrače, Meridianbet je spremio novu, atraktivnu promociju, koja će donijeti mnogo pogodnosti i nagraditi igrače na način koji će ih najviše obradovati i zaintrigirati.

Od 07 .oktobra krenula je nova, atraktivnija promocija VIP Money Back, koja će zamijeniti staru promociju Cash Back 7% i donijeti mnogo veću nagradu za najlojalnije igrače – cash back od nevjerovatnih 10% umjesto dosadašnjih 7%.

Svakom može da se desi da na kazinu nema sreće, da ga ne prati srećna zvijezda, već da ga prate samo gubici. Ali, ne može svakom da se desi da mu je partner u zabavi Meridianbet, koji je uvjek tu da igrače obraduje novom promocijom, koja će im vratiti osmjeh na lice i sreću u ruke.

Naime, ukoliko dan na kazinu nije prošao slavno i ukoliko je gubitak u prethodnih 7 dana bio 500 eur, dobijate dio svog novca nazad, kroz besplatne spinove, a isplata kroz spinove će često biti i mnogo veća od doskorašnjeg cash back-a 7%.

Ali tu nije kraj specijalnim pogodnostima, koje nosi ova nova promocija.

Lojalnost se itekako cijeni, te je Meridianbet odlučio da nagradi svoje igrače i uvede titulu VIP igrača, koja će donijeti bezbroj ekskluzivnih promocija, besplatnih spinova, velikih bonusa i izdašnog cash back-a. Ovaj novi klub VIP igrača predstavlja mjesto dobre zabave i fenomenalnih pogodnosti, koje će tu zabavu da udvostruče, a specijalna opcija koju donosi cash back od nevjerovatnih 10% nedeljno će posebno obradovati sve Meridianove vjerne igrače.

Šta je potrebno da biste postali dio ovog prestižnog kluba?

Odgovor je lak. U VIP Klub mogu biti izabrani samo igrači koji imaju minimalno 2 dana aktivnosti na online kazinu tokom jedne nedelje. Pored dana aktivnosti, pratiće se dnevni i nedeljni nivo ulaganja igrača, tj. dnevni i nedeljni obrt igrača. Nedeljni ili dnevni dobitak ili gubitak ne utiče na VIP status. Igrač ne mora da gubi novac da bi imao VIP status, potrebano je samo da bude aktivan u najširem smislu riječi.

Dakle, biti Meridianov VIP igrač je veoma lak i zabavan „posao”, potrebno je samo uživati što više na online kazinu i nevjerovatan cash back će odmah zakucati na vrata.

Meridianbet i VIP Money Back vraćaju sreću u velikom stilu.